Barn & Familjefotografering information

Barn & Familjefotografering

Bröllops fotografering Tollarp Kristianstad Skåne

Beloved handlar om att fånga riktiga ärliga ögonblick som visar vad som finns under ytan bilder som berättar er historia.

En Beloved session är ingen vanlig fotosession –  den är en fotografisk upptäcksfärd av skratt  och kärlek – mellan två människor eller hela familjen.

Den fångar ärligheten, skönheten och känslan som naturligt existerar mellan människor. Vi leker och har en kul upplevelse tillsammans istället för att posera stelt och le mot kameran.

En rolig och kärleksfylld upptäcksfärd med picknick, lekar, bus och mys – med en kamera som fångar allt -kramarna, fnittret och skrattet.

Din familj växer och förändras så snabbt, så tveka inte att fånga all dess kärlek och skratt IDAG! Vi leker och har en kul stund och ni kommer att helt ha fokus på varandra och inte på kameran.

Hur går det till

Jag vill gärna lära känna er lite bättre för att kunna göra sessionen så personlig som möjligt. En tid före fotosessionen kommer ni därför att få svara på några frågor. Tillsammans väljer vi ut en plats för sessionen, en plats som har betydelse för er för att kunna skapa ännu mer magi.

Vi spenderar  sedan 1-2 roliga och händelserika timmar tillsammans. Jag kommer att leda er genom lekar och frågor som hjälper er att samspela med varandra på ett avslappnat sätt.

Under en Beloved session kan du förvänta dig

  •  Skratt (mycket)
  • Tårar (kanske några)
  • En djup kärlek för din kära
  • Minnen du inte visste att du hade
  • Nya upptäckter om din familj som du inte visste om
  • Ord som kanske aldrig blivit sagda
  • Äkta leenden och äkta känslor från riktiga upplevelser!

Jag vill att ni ska kunna titta på bilderna i många år framöver och minnas inte bara kamerans klick utan stunderna ni upplevde.

Välkomna med frågor eller bokning av er fotografering!

Fotograferingen kostar 900 kr och milersättning tillkommer vid resa mer än 2 mil utanför Tollarp.

I priset ingår fotograferingen, grundredigering och urval av bilderna och en personlig bildvisning med ett digitalt bildspel. En tid efter fotografering kommer ni tillbaks för en bildvisning då jag presenterar bilderna och ni får möjlighet att se exempel på de olika produkterna som ni kan välja att köpa till. En genomsnittlig kund investerar mellan 5000 kr och 7000 kr på förstoringar, canvas eller fotoböcker.