Beloved KÄRleksfotografering

beloved-collective-member-horizontal

Beloved fotografering handlar om att fånga riktiga ärliga ögonblick som visar vad som finns under ytan bilder som berättar er historia.

Den fångar ärligheten, skönheten och känslan som naturligt existerar mellan människor. Vi leker och har en kul upplevelse tillsammans istället för att posera stelt och le mot kameran. Ni kommer att helt ha fokus på varandra och inte på kameran, och ni kommer helt att glömma bort tid och rum.

Över tiden och i vardagens slentrian ebbar ibland passionen och flamman  av kärleken bort i våra hektiska scheman med arbete, hem och barn. Vi glömmer ibland bort att vårda vad som är mest betydelsefullt – den djupa och innerliga kärleken. Var med om en känslostormande upplevelse, spendera magiska ögonblick tillsammans då ni återupplever känslorna ni hade när ni först blev förälskade.

En fantastisk upplevelse fylld med skratt, tårar och ord som ofta inte blir sagda annars. Ett djupt ögonblick av samhörighet som får dig att minnas varför du blev kär i din partner från allra första början och att dessutom fånga det på bild så att ni aldrig ska glömma det igen!

KÄRleks sessionen är till för ALLA par, vare sig ni är nyförälskade eller har varit ett par i 2 år eller  50 år.

Under en Beloved session kan du förvänta dig

  •  Skratt (mycket)
  • Tårar (kanske några)
  • En djup kärlek för din kära
  • Minnen du inte visste att du hade
  • Nya upptäckter om din partner som du inte visste om
  • Ord som kanske aldrig blivit sagda
  • Äkta leenden och äkta känslor från riktiga upplevelser!

Oavsett om ni är ett kärlekspar, en gravid mamma, nyblivna föräldrar eller en familj så kan ni förvänta er ett stänk av Beloved metoden i er fotosession eftersom jag älskar att fånga mer än bara bilder.

Jag vill att ni ska kunna titta på bilderna i många år framöver och minnas inte bara kamerans klick utan stunderna ni upplevde.

Hur går det till

Jag vill gärna lära känna er lite bättre för att kunna göra sessionen så personlig som möjligt. En tid före fotosessionen kommer ni därför att få svara på några frågor och få en del uppgifter att utföra.

Tillsammans väljer vi ut en plats för sessionen, en plats som har betydelse för er för att kunna skapa ännu mer magi. Vi spenderar  sedan 1-2 roliga och händelserika timmar tillsammans. Jag kommer att leda er genom lekar och frågor som hjälper er att samspela med varandra på ett avslappnat sätt.

Fotograferingen kostar 900 kr och milersättning tillkommer vid resa mer än 2 mil utanför Tollarp.

I priset ingår fotograferingen, grundredigering och urval av bilderna och en personlig bildvisning med ett digitalt bildspel. En tid efter fotografering kommer ni tillbaks för en bildvisning då jag presenterar bilderna och ni får möjlighet att se exempel på de olika produkterna som ni kan välja att köpa till. En genomsnittlig kund investerar mellan 5000 kr och 7000 kr på förstoringar, canvas eller fotoböcker

Belovedfotografering KÄRlek Any-photo Annika Nyberg Tollarp Kristianstad Åhus Skåne

“När jag berättade för min sambo att vi skulle göra en beloved fotografering bara han och jag var han först ganska skeptiskt. Han undrade vad det skulle vara bra för att ha massa foton på bara oss utan vår dotter. När dagen kom för fotograferingen var han fortfarande ganska skeptiskt och jag undrade hur detta skulle gå jag ville ju så gärna ha foton på bara oss två. På Annikas inrådan valde vi att fotograferas på Riggeleije och efter denna upplevelsen kommer den stranden alltid ha en speciell plats i våra hjärtan!

Hela fotograferingen började med några lätta lekar som gav uttryck för mycket skratt och allt eftersom tiden gick lyckades Annika med hjälp av beloved konceptet vagga in oss båda två i en känslomässig trygghet. Utan att vi riktigt visste hur det gick till glömde vi bort att vi faktiskt höll på att fotograferas och såg bara varandra. Och dessa ögonblicken är fångade på bild!!! När vi fick se bilderna tittade vi flertalet gånger frågande på Annika och undrande när hon tagit just den bilden.
Idag bär vi med oss ett minne i våra hjärtan om en underbar stunt som bara är vår. För 2 timmar ägnade vi våra känslor bara till varandra något man är dålig på i vardagen. Som grädden på moset har vi allt fångat på bild och vi kan på så vis påminnas om den där känslan på rigeleije en varm sommarkväll i augusti!

Tack Annika!”

Hanna & Kalle

Välkomna med frågor eller bokning av er fotografering

Här kan ni se de senaste Kärleks sessionerna