Gravidfotografering information

Livets mirakel!

I 9 månader bär du ett mirakel i din kropp – det är en fantastisk resa och en härlig period i livet något att minnas för resten av livet!

För att att bevara och minnas det vackra i graviditeten – ta chansen att föreviga magen med vackra gravidbilder.

När är den bästa tidpunkten att ta gravidbilder?

Man vill ha en stor, välformad mage utan att resten av kroppen har dragit på sig för mycket vätska eller extrakilon. Det varierar från person till person när man tycker att magen är som finast, det är också mycket olika hur snabbt och hur mycket magen växer under graviditeten. Den optimala tidpunkten att ta bilderna är ofta runt vecka 28-35. Det är individuellt vad man själv gillar och jag välkomnar er i just den veckan som ni känner er vackrast i.

Låt inte stretchmärken eller liknande hindra er från att ta gravidbilder! Med hjälp av ljussättning kan man dölja mycket och jag retuscherar alltid bilderna och har inga problem med att ta bort sådant ni inte är nöjda med. Man kan få fram formen på magen lika bra med en tight topp på om man inte vill visa hud.

 

Hur går fotograferingen till?

Det är fantastiskt att föreviga hela familjen tillsammans och syskon får gärna följa till fotograferingen med men då rekommenderar jag att någon följer med och kan gå iväg med syskonet eftersom det är en lång tid för en liten att sitta stilla och vi behöver lugn och ro för att ta vackra bilder.

Jag har ett stort urval av klänningar, sjalar, kimonos, hårband och kransar för att du ska känna dig extra vacker.

Under den varmare delen av året föredrar jag att ta bilderna utomhus men när det är för kyligt tar vi till min studio istället.

 

Priset för fotosessionen är 800 kr.

Du kan även boka paket med både Gravid och Nyfödd för 1500 kr (normalpris 2000 kr)

Välkomna med frågor eller bokning av er Gravid/nyföddfotografering!