Nyföddfotografering information

 

Ett barns födelse kommer att för alltid förändra ditt liv. Från den dagen kommer ingenting längre att vara som innan. Du har en ny anledning att leva och att älska! Men om bara ett par veckor, kommer din baby inte längre att vara så liten och bräcklig i dina armar. De är bara så här små en kort stund. Spara minnet för evigt genom att boka en nyföddfotografering!

När ska jag boka nyföddfotograferingen?

Det är bäst att boka fotograferingen redan under den sista graviditetsmånaden. Jag reserverar då en tid enligt planerad förlossning. Ring, mejla eller sms:a mig så fort Er bebis har kommit till världen så bokar vi in en tid för fotograferingen. Även om du inte förbokat så kan jag ofta få till en tid även i efterhand, men eftersom jag bara fotograferar om helgerna så kan det bli fullbokat.

Hur gammal ska babyn vara?

Nyföddsessioner är bäst under de första två veckorna i livet, helst när babyn är 4-10 dagar gammal. Nyföddsessioner kan göras senare, men då kan det ibland kan vara svårare. Under de första 2 veckorna sover bebisen djupare och kryper ihop i sina naturliga ”nyföddposer”.

Före fotograferingen

Vi diskuterar vilka färger och vilken stil som passar er och ert hem. Utifrån detta förbereder jag sedan rekvisita som filtar, fällar korgar, mössor och hårband som passar er stil.

Nyföddrekvisita

Hur går fotograferingen till?

Ni har ett separat rum som bas där ni kan byta kläder, ta en paus och mata babyn. Jag bjuder på frukt, kex, kaffe, te och saft.

 

 

När ni kommit iordning så tar jag hand om babyn och förbereder den inför fotograferingen. Jag hoppas att ni tar tillvara tiden att slappna av och låter mig ta hand om babyn en stund

Det är fantastiskt att föreviga hela familjen tillsammans och syskon får gärna följa till fotograferingen med men då rekommenderar jag att någon följer med och kan gå iväg med syskonet eftersom det är en lång tid för en liten att sitta stilla och vi behöver lugn och ro för att ta vackra bilder på bebisen.

OBS det finns en liten hund i huset, hoppas att ingen är allergisk.

 

Investering

Fotosessionen kostar 1200 kr. I priset ingår fotograferingen, grundredigering och urval av bilderna och en personlig bildvisning med ett digitalt bildspel. En tid efter fotografering kommer ni tillbaks för en bildvisning då jag presenterar bilderna och ni får möjlighet att se exempel på de olika produkterna som ni kan välja att köpa till.

En genomsnittlig kund investerar mellan 5000 kr och 7000 kr på förstoringar, canvas eller fotoböcker.

Välkomna med frågor eller bokning av er nyföddfotografering!

De senaste nyföddsessionerna kan ni se här