Prisexempel & Villkor

Investering

Fotosession Nyfödd 1200 kr

Fotosession Baby (i studio upp till ca 1 år)  900 kr

Fotosession Beloved  900 kr

Vid längre avstånd än 2 mil från Tollarp tillkommer resekostnad med 40 kr/mil.

I priset ingår fotograferingen, grundredigering och urval av bilderna och en personlig bildvisning med ett digitalt bildspel. En tid efter fotografering kommer ni tillbaks för en bildvisning då jag presenterar bilderna och ni får möjlighet att se exempel på de olika produkterna som ni kan välja att köpa till. En genomsnittlig kund investerar mellan 5000 kr och 7000 kr på förstoringar, canvas eller fotoböcker.

Villkor

Betalning

Betalning för fotografering och beställning av produkter sker via faktura, med 10 dagars betalningsvillkor.

Fotograferingsavgiften betalas före sessionen. Fakturan på  produkter skickas efter beställning och bilderna levereras efter betald faktura.

Digitala bilder

Vid publicering på internet ska ”Fotograf: Any-photo Annika Nyberg” anges. Det är inte tillåtet att ändra bilderna, sälja bilder eller skicka in dem till tävlingar och liknande.

Publicering av bilder

När ni väljer mig som fotograf så godkänner ni också att jag får använda bilderna i min normala marknadsföring, självklart utan fullständiga namn eller koppling till vilka ni är. Om det är några bilder som inte känns ok att publicera så respekterar jag självklart det. Med normal marknadsföring menas min portfolio, blogg, facebooksida, instagram samt i mitt eget marknadsföringsmaterial så som presentkort, prislistor mm.

Arkivering av bilder

Jag arkiverar fotografierna från vår session i minst 5 år framöver, vilket ger er möjlighet till efterbeställningar av fler foton eller förstoringar. Jag kan tyvärr inte ta ansvar för oförutsedda händelser som jag själv inte kan påverka, te.x hårddiskkrasch eller brand men har fullständig backup på alla bilder .

Avbokning

Vid avbokning av fotograferingen mindre än 24 timmar innan bokad tid debiteras en avgift på 50% av kostnaden för fotograferingen. Undantag för sjukdom. Jag förbehåller mig rätten att boka om fotografering utomhus vid dåligt väder som kan försämra möjligheterna till bra bilder.

Genom att boka mig som fotograf godkänner du ovanstående villkor.